Sider

lørdag den 15. maj 2010


GIFTKAGE!!!
Det kan være svært at se, men prøvede faktisk at farve denne kage grøn, men kom desværre til at ligne en sandkage istedet.. pyt skidt, smagte stadig fantastisk og hvis man bare kommer en anelse mere grøn farve i, er den lige i skabet :o)

Du skal bruge:

250g. kold smør
250g. sukker
4 æg
250g. mel
1½ tsk. bagepulver
2 spsk. Mælk
2 spsk mandel-essens
½ flaske Frugtfarve (gerne grøn)

Godt så, her er hvad du skal gøre:
1) hak smørret i stykker, og rør det sammen med sukker til det er hvidt (ca. 5 min.)
2) du ønsker at smørret skal emulgere med æggene, altså binder sig til hinanden uden at skille, og dette opnås ved at røre æggene i smørret et af gangen. (tip er at gøre dette ved høj hastighed, og vente med næste æg før du er helt sikker på det forrige æg er absorberet)
3) bagepulver og mel blandes sammen, og røres i (tip: vigtigt at der kun kommer 1½ tsk. bagepulver i, da for meget rent faktisk for kagen til at falde sammen)
4) mælk, mandel-essens og frugtfarve tilsættes og røres godt ignnem et par minutter.
5) hældes i form og bages ved 180 grader i ca. 30 min. (tip: er færdig når man kan stikke en strikkepind ned og der ikke hænger dej ved, når man hiver den op. )

Jeg tog ganske få dråber kogende vand og blandede ved flormelis og kacao, hældte i en lille pose. Skar tutten af (meget lidt) og dekorerede min kage med det.Ingen kommentarer:

Send en kommentar