Sider

tirsdag den 9. februar 2010

Hmm hvordan virker det her lige??

"Halvt minut og du har en blog".. Sådan. Nemt lød det, og 20 minutter efter er min blog endelig offentlig tilgængelig.. Ikke fordi det var det sværeste i verden, er nok bare født med en skepsis over at dele personlige informationer over internettet.. snyder de mig? kan de hæve alle mine penge kun ved hjælp af min adresse? You know, eller håber ikke jeg er den eneste i verden der har det sådan :o)
Nå men nu har jeg endelig fået mit "eget sted" som jeg faktisk gerne ville have haft i lang tid. Bruger rigtig mange hjerneceller hver dag på at udtænke nye madeksperimenter, opskrifter og teknikker og manglede et sted (andet end min kinabog) at skrive alle idéer og erfaringer ned. Men noget som min sort/røde kinabog ikke kunne klare var at få kommentar (fra andre end mine venner) til ex hvorfor det totalt gennemtænkte eksperiment ikke virkede helt som jeg havde planlagt. Måske har en af jer prøvet noget lignede og derved opnår vi sammen en større viden.. Jamen det er da genealt.. Men i bund og grund har jeg oprettet denne blog for at hygge mig. Aner ikke helt hvordan man bedst skriver sine indlæg, men har tænkt at skrive et par gange om ugen, om hvad der lige rør og interessere mit liv i givende tidspunkt. Det kan være hvordan min opgave om at løbe 10 km. inden april går. Hvordan jeg igen skal overleve en mdr. på SU uden at sulte... Men lad mig slutte dette indlæg med en opfordring om ikke at være blege for at komme med feed back. Ikke kun for min skyld, men er med den overbevisning at alle vil få glæde af andres oplevelser og erfaringer.. Håber vi kommer til at hygge os.

Kærlig Hilsen Charlotte

2 kommentarer:

  1. First;)
    Overleve uden SU?

    SvarSlet
  2. Ja ok, overleve kun på SU.. you know what I mean.. har taget 10 billeder af hvordan jeg har lavet min speciele lasange.. håber de kommer ud lørdag..

    SvarSlet