Du skal bruge:
1 pk kylling inderfilet
1-2 spsk. rød karry pasta
½ ds flået tomater
1 ds. kokosmælk
2 limeblade/citrongræs
2 stjerneanis
Grøntsager: (evt. thaimix fra frost, men så ha’ et frisk løg
og en gulerod også)
aubergine
løg
forårsløg
rød peberfrugt
gulerod
Topping:
frisk koriander
nødder (evt. Cashew nødder)
frisk limejuice
Sådan gør du:
Skær kødet i små tern, hak alle grøntsager groft, og åbent
dåserne så de står klar.
Sæt risene over, da retten ikke tager mere end 20 min.
Tænd op for en wow eller stor pande på max.
Hæld olie i og steg kødet.
Efter 2 min. Kommes grøntsagerne i samt limeblade og
stjerneanis .
Karrypastaen kommes i, (Prøv med 1 spsk rød karrypasta til
at starte med hvis du ikke kender styrken)
Efter 2 min. Kommes ½ ds. Hakket tomater i, efterfuldt af
kokosmælken.
Salt retten til og skue ned for varmen, kog retten i 5 min.
og smag til, hvis retten mangler karrypasta, salt eller peber.
Topping:
Hak nogle nødder groft og rist dem på en tør pande.
Anret ris og karryretten i skåle, og top med limejuice,
nødder og frisk koriander
Ingen kommentarer:
Send en kommentar