Sider

mandag den 25. februar 2013

Varm Ged - Chevre Chaud





"Varm ged"?? ja det lyder ikke helt vild ophidsende. Derimod hvis du siger "Chevre Chaud" så lyder det helt anderledes og lækkert på tungen.
Det er en helt enkel lille forret, frokost eller sidedish med få ingredienser, derfor er det også altafgørende at de råvare du bruger er af en god kvalitet.


Du skal bruge:


  • Surdejsbrød evt. fra Reinh. van Hauen man kan få i Irma.
  • Gedeost enten rulle eller som her friskost
  • salat, evt. spinat, sprød æble el. pære
  • valnødder
  • flydende honning

Jeg brugte en mild flydende honning med hyldeblomst der passede perfekt til valnødderne, pærene da den ikke var for sød. 
Man kan i stedet for honningen bruge pesto eller en balsamico

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 230 grader, evt. på grill
skær brødet i tynde skiver og halver hvis de er for store. Fordel osten over brødet og sprinkel lidt god olie, salt og peber over. 
Bag brødene i 5-10 min. og gå ikke ind og drik kaffe nu, men tag opvasken så du kan holde øje med ovnen. De er færdige når de er gyldne og sprøde. 

Server brødende på en salat med sprød æble eller pære der kompensere osten rigtig godt. 
rist nødderne på en tør pande kort og hæld lidt flydende honning eller balsamico over.   

Bon Appetit... 

  
    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar