tag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.comments2024-03-21T00:17:12.553-07:00Mad og livetCharlotte Brodersenhttp://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-73626652944502152182014-01-20T12:50:23.231-08:002014-01-20T12:50:23.231-08:00Lækker opskrift.
Hvor lang tid skal de være i oli...Lækker opskrift.<br /><br />Hvor lang tid skal de være i olien?<br /><br />Kh.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-26534386903776764432013-10-18T10:58:39.540-07:002013-10-18T10:58:39.540-07:00Tusinde tak Samantha, det bliver jeg så glad for a...Tusinde tak Samantha, det bliver jeg så glad for at høre. <br />Nu er Mad og Livet erstattet med www.cozycooking.dk så du kan fremover se de nyeste indlæg der. Du kan også "synes om" facebooksiden https://www.facebook.com/cozycooking.dk, så får du besked når der er nyt på bloggen. <br /><br />Igen mange tak for de søde ord, det motiverer mig bare til at skrive endnu mere :) <br /><br />/ Charlotte Charlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-40502177261668726272013-10-08T07:29:37.295-07:002013-10-08T07:29:37.295-07:00Sikke en lækker salat. Jeg er virkelig vild med di...Sikke en lækker salat. Jeg er virkelig vild med din blog! jeg synes du tager nogle gode og flotte billeder og skriver godt. <br /><br />/Samantha Samanthahttp://www.samanthafotheringham.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-53577154778962367872013-09-12T00:45:32.473-07:002013-09-12T00:45:32.473-07:00Super godt skrevet!! Også selvom det er lidt "...Super godt skrevet!! Også selvom det er lidt "nørdet" så fik jeg i hvert fald en hel masse ud af det ;)Tak for opskriften og bliv endelig ved med at være lidt "nørdet" Det er jo blevet super moderne at være det ;-D Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-16244309770927171062013-03-28T07:58:38.279-07:002013-03-28T07:58:38.279-07:00ser utrolig lækker ud, det må afprøves om jeg kan ...ser utrolig lækker ud, det må afprøves om jeg kan lave det lige så flot.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-163498688678027402013-03-28T07:58:31.459-07:002013-03-28T07:58:31.459-07:00Hvor er du sød Stine, glad for du kunne li' su...Hvor er du sød Stine, glad for du kunne li' suppen. <br /><br />God Påske<br /><br />Kh CharlotteCharlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-31201352129488586692013-03-14T13:07:07.836-07:002013-03-14T13:07:07.836-07:00Jeg har været i spicy-thaisuppe-heaven her til aft...Jeg har været i spicy-thaisuppe-heaven her til aften :-) Har "cravet" denne ret i et par uger nu og blev ikke skuffet...det er jo en helt vildt skøn ret!<br /><br />Skal vist også lige forsøge mig med jordbær/kys-desserten :-)<br /><br />Kram fra StineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-64034163495595631962013-02-25T01:22:13.556-08:002013-02-25T01:22:13.556-08:00Rigtig god idé Mette med frosne bær, kan huske jeg...Rigtig god idé Mette med frosne bær, kan huske jeg engang så Nigella bruge de brombær hun havde brugt til en brombærvodka, men det bliver måske lidt for sprittet til min smag, men en idé... Jeg vil give dig helt ret i at når jordbærene er i sæson vil desserten være bedst. Charlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-12702300817452039662013-02-24T23:38:11.588-08:002013-02-24T23:38:11.588-08:00Verdens mest enkle og dog så enormt velsmagende de...Verdens mest enkle og dog så enormt velsmagende dessert. Den klassiske udgave Eton Mess er med hindbær, men det er en supergod ide med jordbær (når i sæson og med allermest smag) samt likøren. <br /><br />Jeg plejer at bruge vanille som "krydderi", men næste gang vil jeg helt klart overveje at bruge en likør i stedet. <br /><br />Om vinteren kan man i øvrigt sagtens bruge frosne bær :-)Mettehttp://www.becauseitmatters.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-57114178422572664802013-02-14T06:56:52.289-08:002013-02-14T06:56:52.289-08:00Tak for de pæne ord. Det er skønt at vide der er a...Tak for de pæne ord. Det er skønt at vide der er andre end én selv der læser indlæggene :) Også en rigtig fin blog du har, er bestemt blevet inspireret af dine billeder og opskrifter.. <br /><br />Mange Hilsen <br /><br />- Charlotte Charlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-22426157615165076262013-02-13T23:59:27.929-08:002013-02-13T23:59:27.929-08:00Uhmmmm - og hvem vil ikke gerne have farve i kinde...Uhmmmm - og hvem vil ikke gerne have farve i kinderne. <br /><br />Rigtig fint indlæg med dejlige billeder. <br /><br />Tak for inspirationen! <br /><br />Mange hilsner, Mette Mettehttp://www.becauseitmatters.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-6165057301308510432013-02-11T09:33:56.058-08:002013-02-11T09:33:56.058-08:00Mange tak skal du ha' :0)Mange tak skal du ha' :0)Charlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-58390560551620012222013-02-10T14:00:56.001-08:002013-02-10T14:00:56.001-08:00din nye layout ser fin ud og fastelavnsbollerne se...din nye layout ser fin ud og fastelavnsbollerne ser også lækre ud.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-85560567810782929682013-02-10T06:27:04.858-08:002013-02-10T06:27:04.858-08:00Tak Charlotte :0)
Tak Charlotte :0) <br />Charlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-76181461229934915812013-01-30T12:09:11.036-08:002013-01-30T12:09:11.036-08:00Ser skøn ud!! Elsker gammeldags æblekage :-)Ser skøn ud!! Elsker gammeldags æblekage :-)Charlotte Jacobsenhttps://www.blogger.com/profile/02997968269837685304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-1757539551235643592012-11-19T23:48:12.851-08:002012-11-19T23:48:12.851-08:00I må endelig gerne sende en kommentar til indlæget...I må endelig gerne sende en kommentar til indlæget.. Charlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-62314999170838006672012-10-23T00:13:27.080-07:002012-10-23T00:13:27.080-07:00Det var det :)Det var det :)Charlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-25622522450078168132012-10-22T14:28:19.669-07:002012-10-22T14:28:19.669-07:00det var en god turdet var en god turAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-80343355110288779182012-10-22T02:22:52.940-07:002012-10-22T02:22:52.940-07:00Der er flere ting der kan have gået galt.
Hvis m...Der er flere ting der kan have gået galt. <br /><br />Hvis mælken ikke er blevet kogt ordentlig kan mælkesyren fra yoghurten ikke rigtig komme i gang. <br />Tror dog ikke det er tilfældet. <br />jeg vil skyde på mælken evt. har været for varm da du tilsatte yoghurten og dermed har dræbt bakterierne så syrningen af mælken ikke har kunne finde sted. <br />Kan også godt være den yoghurt du har brugt har været for mild.<br />Det er en kemisk process der foregår, og nogen gange kikser det bare, selvom man var omhyggelig. Det sker hele tiden for mig i laboratoriet hvor jeg arbejder, og tit kan jeg ikke finde årsagen. Op på hesten og lav en ny portion, du har jo bevist det kan lykkes :o) Charlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-68999652656000302582012-10-20T03:59:47.212-07:002012-10-20T03:59:47.212-07:00Første gang jeg lavede yoghurten, blev den rigtig ...Første gang jeg lavede yoghurten, blev den rigtig dejlig. Men igår forblev yoghurten tynd som mælk og duftede ikke rigtig af noget andet end mælk. Kan den reddes og hvad mon der kan være gået galt. jeg synes jeg var så omhyggeligAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17515383890463755197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-91907456547772445422011-11-29T14:26:52.917-08:002011-11-29T14:26:52.917-08:00Ja, den er hjemmelavet.. tog næsten 3 timer, men v...Ja, den er hjemmelavet.. tog næsten 3 timer, men var besværet værd :o)Charlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-15296749091151901372011-11-29T13:41:30.279-08:002011-11-29T13:41:30.279-08:00Hvor er den fin, Charlotte er den hjemmelavet? Kn...Hvor er den fin, Charlotte er den hjemmelavet? Knus SiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-40090522211517910312011-07-18T20:56:42.528-07:002011-07-18T20:56:42.528-07:00det ser rigtig godt ud, må du hjemme hos mig en da...det ser rigtig godt ud, må du hjemme hos mig en dag.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-59230111550031339502011-07-07T09:07:43.824-07:002011-07-07T09:07:43.824-07:00Tak til min mor for de flotte billeder :o)Tak til min mor for de flotte billeder :o)Charlotte Brodersenhttps://www.blogger.com/profile/14050154776688067799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6205800222590215447.post-37208138824999046392011-07-07T08:33:13.404-07:002011-07-07T08:33:13.404-07:00ser jo ganske lækkert udser jo ganske lækkert udAnonymousnoreply@blogger.com